Mercury 4-takt 175 - 225 hk V6

Disse Mercury 4-takt påhængsmotorer er helt igennem baseret på præcision – fra hæltap til motorhjelm. De robuste 3,4-liters V-6 motorer er fyldt med avanceret teknologi, der forbedrer alle aspekter i forbindelse med præstation og pålidelighed. De er konstrueret, så både vægt og brændstofforbrug minimeres. Dermed leverer Mercury FourStroke samlet set den bedste tophastighed og brændstoføkonomi. Med de nye 4-taktere får du også uovertruffen støj- og vibrationsdæmpning for en overlegen oplevelse. Den automatiske opladning af svage batterier forhindrer, at batterierne aflader helt under brugen af forskellige elektroniske anordninger.

Den kompakte profil er perfekt til en lang række både med dobbeltinstallationer. Motorolieniveauet er let at kontrollere; bare skub servicelugen på kølerhjelmen til side. Derudover fås den nye 4-takt V-6 også med mekanisk eller digital gas- og gearhåndtag, hvilket sikrer alsidighed og øger kompatibiliteten i tilfælde af udskiftning. Den ligner intet andet på vandet. Et dristigt og moderne design, inspireret af hastighed og styrke. Det store farveudvalg gør det nemt at tilpasse den til din individuelle smag. 
Mercury V6 fik tildelt IF Designprisen i 2019

Mercury´s V6 påhængsmotorer er designet til at levere det optimale bundtræk, - uanset om man foretrækker den højtydende standard model, eller Pro XS modelen til den mere sportslige sejlads.

Klik på video´en og hør hvad vores egen Søren Risbjerg fortalte om motoren under Boatshow i Fredericia, 2019.